Unde lucram

 

          Fundația World Vision este prezentă în România din 1990 și desfășoară programe în sectorul 5 din București și în urmatoarele județe: Constanța,Cluj, Dolj, Iași, Ialomița, Vâlcea și Vaslui.
De-a lungul timpului am lucrat cu peste 350.000 de copii și adulți din 200 de comunități rurale, în 154 de proiecte.
      Proiectul Mame pentru viață. Viață pentru mame se derulează în  30 de comunităţi rurale din 3 județe: Dolj, Vaslui și Vâlcea.
      Județele au fost selectate pe baza ratei de sărăcie și a mortalităţii materne: în județul Dolj, rata mortalității materne este de patru ori mai mare decât rata națională, în timp ce în Vâlcea și Vaslui rata mortalității materne este de două ori mai mare decât rata națională.

     În județul Dolj sunt vizate comunele Argetoaia, Braloștita, Breasta, Bucovăț, Carpen, Cernatești, Coțofenii din Dos, Predești, Scăești, Sopot.

În judeţul Vâlcea sunt incluse în proiect comunele Frâncești, Scundu, Orlești, Ionești, Stoilești, Mihăești, Galicea, Nicolae Bălcescu, Drăgoesti, Olanu, Șirineasa, Popești, Dănicei.

În judeţul Vaslui sunt vizate comunele: Rafaila, Todirești, Dumești, Laza, Poenești, Ivănești, Pungești, Rebricea, Vulturești, Osești si Negrești .